O nas

Smo mlado in zagnano podjetje s proaktivnimi sodelavci, katerih namen je zanesljivo, strokovno in diskretno reševanje problema.

 

  • KDO SMO?

Smo detektivska agencija INKVIZITOR z znanjem iz različnih področij, tj. ekonomija in pravo. Detektiv je po izobrazbi magister ekonomskih in poslovnih ved s specializacijo v management marketingu. Ima večletne izkušnje na področju zavarovalništva, prav tako ima tudi licenco iz tega področja. Opravljen ima tudi tečaj za rokovanje z alkotestom drager in pa napravo drager 6820 za merjenje alkoholiziranosti

Naša magistrica prava je sodelovala pri večih projektih, med drugim pri Amicus Curiae v okviru Upravnega sodišča RS v Mariboru ter pri projektu Mura, obenem pa je pridobila tudi certifikat Davida S. Currya na temo American Business Law in certifikat pravne francoščine.

 

  • KJE SMO

Naša detektivska agencija ima sedež v Slovenj Gradcu, natančneje na Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec v poslovni stavbi zraven regionalne ceste. Prav tako pa smo dosegljivi po celotni Koroški in Savinjski regiji.

pot do nas

  • KAJ DELAMO?

Rešujemo problem, za katerega imamo detektivi po svojem zakonu upravičenja ter zasnovano področje dela. Naš naročnik ima čez celoten proces vseskozi podporo ekipe, kateremu smo na voljo 24/7 in 365 dni na leto. Ob temeljitem pogovoru in pripravi celotne dokumentacije, za Vas opravimo delo, ki ga vi zaradi upravičenj, časa in zakonske podlage ne morete opraviti. S tem si zmanjšate skrbi in kar je najpomembnejše, prihranite čas.

  • NAŠE POSLANSTVO

Najpomembnejše za Vas je naše poslanstvo. To pomeni zanesljivo, strokovno in diskretno reševanje problema, pri tem pa čimbolj olajšati Vaše skrbi in prihraniti čas, ki je nenadomestljiv.